سه بوکسور کرمانی جهت شرکت در مسابقات تایلند به تیم ملی ایران دعوت شدند.


به گزارش ایسنامنطقه کویر، در ادامه مسابقات انتخابی تیم ملی تایگربوکس جهت شرکت در مسابقات این دور گیمز 2005 تایلند حسن حیدری با کسب مدال طلا و حسین احمدی و نیما صالحی با کسب مدال نقره به جمع ملی پوشان پیوستند. دو بوکسور دیگر کرمانی نیز هفته آینده در تهران برای ورود به تیم ملی به روی رینگ خواهند رفت. مربیگری تیم کرمان برعهده علیرضا احمدی و سرپرست این تیم محمد واعظی زاده می باشد. مسابقات تایگر بوکس قهرمانی آسیا در تایلند سبک موای تای آبان ماه امسال برگزار خواهد شد.

 

حتما نظرات خودرا وارد کنید.

 

 

مطالبی در مورد یکی از قهرمانان سبک موی تای:

این قهرمان  سیاوش کهربا نام دارد.او چندبن بار در مسابقاتمعتبر جهانی در تایلند وقزاقستان شرکت

کرده ومقامهای ارزشمندی را برایایران کسب کرده وهم اکنون یکی از اعضای فیکس تیم ملی است.او

مسئولیت کمک مربی تیم ایران را نیز  به عهده دارد.وتیم استانیآذربایجان غربی که تیم اوست همیشه

در مسابقات کشوری مقام اول را به دست می آورد.واو یکی از ارزنده ترین افرادی است که به ورزش

۵و مردم خدمت میکند ولی متاسفانه در ایران کسی قدر او رانمیداند.

 بسیاری از کشور ها خاستار خرید این بازیکن به عنوان مربی تیم کشورشان به وی پیشنهاد داده اند

ولی من که یکی از شاگردان او هستم نمی دانم چرا در فدراسیون ایران برای او ارزشی قائل نیسند

او در میان مردم محبوبیت خاصی دارد وهمه برای او احترام خاصی قائل هستند ولی متاسفانه ازطرف

فدراسیون اصلا آنگونه که باید باشد از او قدردانی نمیشود.

 

Martial Arts

نقش برجسته قدیمی از ورزش
Pankration در روم باستان
هرچند تاریخ هنرهای رزمی پیچیده بوده و چندان با دقت ثبت نشده است، اما آثار و شواهدی که از هنرهای رزمی اولیه در دست است نشان میدهد که از ابتدا شکلهای فراوانی از هنرهای رزمی وجود داشته است و هرکدام به طور جداگانه آغاز شده و شکل گرفته اند. اما به طور کلی، بعضی تمدنهای خاص، تاثیر فراوان و بیشتری بر شکل گیری هنرهای رزمی داشته اند.

تاریخ هنرهای رزمی معاصر بیشتر به فرهنگ آسیایی نسبت داده میشود اما در حقیقت هزاران سال است که در هر سرزمین، اشکال مختلفی از هنرهای رزمی وجود داشته و دارد. در یونان و روم باستان شکلی از هنر رزمی به نام پانکراسیون (Pankration) وجود داشته است که هنر قدرت محض بوده است. این هنر شامل ترکیبی از شیوه های مبارزه مانند کشتی، پرتاب قلاب و گرز و تور افکنی بوده است. همچنین از تکنیکهای مشت زنی نیز در آن استفاده میشده است. قدیمی ترین مدرک از وجود پانکراسیون به 700 سال قبل از میلاد برمیگردد اما نشانه هایی وجود دارد که این هنر رزمی مدت بسیاری قبل از این دوره نیز وجود داشته است و هنوز هم در یونان به آن پرداخته میشود.


سامبو کشتی روسی
کشتی سامبو(Sambo)، که در سال 1938 توسط کمیته فرهنگ سلامت جسمی در اتحاد جماهیر شوروی به عنوان یک ورزش شناخته شد نیز ریشه در دوران باستان دارد و این شیوه مبارزه در حال حاضر در ارتش روسیه برای مبارزه تن به تن تدریس میشود. در حال حاضر سامبو روسی توسط فدراسیون جهانی کشتی آماتوری، به عنوان یکی از سه روش بین المللی کشتی شناخته شده است و روز به روز محبوبیت بیشتری مییابد.

رومیان باستان هم با شیوه ای متفاوت به هنرهای رزمی میپرداختند. آموزش هنرهای رزمی رومی شامل تدریس تلفیقی از سلاحها و سپرها با حرکات بدنی است. دلیل این کار نیز واضح است، مسابقات مهارتهای جنگی آن زمان معمولا به مرگ ختم میشد و حریف لزوما انسان نبود. رومیان باستان از تماشای نبرد منجر به مرگ انسان و جانوران وحشی بسیار لذت میبردند! این شیوه مبارزه، استفاده از اسلحه را ضروری میکرد و در عین حال موجب پیدایش تکنیکهای رزمی بسیار موثری شد که در طول زمان همچنان کارآمد باقی مانده اند.

علی رغم اینکه بیشتر تمدنها به نوعی از هنرهای رزمی میپرداخته اند، اکثر روشهای معاصر مبارزه تن به تن، ریشه در فرهنگ آسیایی دارد. با توجه به پیشینه هنرهای رزمی در چین که به حدود 5000 سال قبل از میلاد برمیگردد، شکی نیست که نقش چین در شکل گیری این فنون بسیار پر اهمیت بوده است. هرچند مورخین بسیاری از تکنیکهای رزمی چینی را به بودی دارما (Bodhidharma) راهب هندی - شخصی که آیین ذن بودیسم را به چین آورد - نسبت میدهند، مدتها قبل از آمدن او، در چین باستان به انجام حرکات و فنون رزمی پرداخته میشده است و البته نباید نقش بودی دارما را در پیشبرد و حفظ فنون هنرهای رزمی چین نادیده گرفت.


هنرجوی Kyudo
تاثیر ژاپن نیز بر هنرهای رزمی بسیار قابل توجه بوده است. کاراته، که در اصل در اوکیناوا (Okinawa) به وجود آمده است، در سال 1921 در ژاپن به رسمیت شناخته شد اما مدتها قبل از آن به ژاپن رسیده و به کار میرفت. کیودو (Kyudo)، یا روش کمانگیری، یکی از قدیمی ترین هنرهای رزمی شناخته شده در ژاپن است و نوعی تیر اندازی با کمان است که حدود 2000 سال قبل به حد کمال رسیده و امروز نیز ورزشی زنده و پرطرفدار است.

ورزشهای موثر کره بر هنرهای رزمی عبارتند از تای کوون دو (Tae Kwon Do) و هاپکیدو (Hapkido). قدمت تای کوون دو به 1300 سال قبل برمیگردد و قدیمی ترین هنر رزمی زنده کره است. در این روش، بسیاری از فنون و فلسفه چینی دیده میشود که توسط راهبان بودایی که ابتدا در چین آموزش دیده بودند، به کره منتقل شده اند.

تاریخ هنرهای رزمی به اندازه شیوه های آن، متنوع و گوناگون است. اما یک عامل مشترک در بین تمام آنها وجود دارد و آن نیاز به دفاع شخصی است. بعضی از این فنون بسیار عملی تر از انواع دیگر آن هستند اما میتوان گفت که هر هنر رزمی به مبارز این امکان را میدهد تا با روشی متمایز و موثر به دفاع ازخود بپردازد. هنرهای رزمی سنتی به دو دسته ملایم و خشن تقسیم میشوند البته هر دو دسته دارای عناصری از روش دیگر را در خود دارند و این قاعده کلی و اصلی هر ورزش است که آنرا در دسته ملایم یا خشن جای میدهد.

تای کووان دو، با طرز قرارگیری خشک و محکم و ضربه های قدرتمند سبکی خشن شناخته میشود. مبارز طرفدار این روش، حمله ها را با سرعت و قدرت جواب میدهد و با پیش قدم شدن در حرکت، کنترل مبارزه را به دست میگیرد. تای چی چوان (Tai Chi Chuan) برای فنون نرم و طفره آمیزش شهرت دارد که خشونت را نه با زور که با برگرداندن نامحسوس حرکت به سمت حریف، جواب میدهد. در واقع اصطلاح ملایم و خشن ربطی به موثر بودن حرکات برای برنده شدن در مبارزه ندارد بلکه به شیوه تفکر حاکم بر کل آن دلالت میکند.


تای چی چون
بیشتر فنون بسیار موثر رزمی ترکیبی از هر دو دسته هستند و با درهم آمیختن عناصری از هر دو روش، به شیوه ای بسیار کارآمد در دفاع شخصی مبدل میشوند. روش مدرن مبارزه، در تقابل با روش سنتی هنرهای رزمی، عناصری را از هنرهای متفاوت رزهی با هم ترکیب کرده و به روش عملی دیگری در دفاع شخصی دست یافته اند. در سبک جیت کوندو (Jeet Kune Do) از این دیدگاه در شکل دادن به فنون رزمی استفاده شده است. درک این مطلب بسیار اهمیت دارد که پرداختن صرف به فقط یک آیین رزمی برخلاف شیوه دفاع شخصی است که در روشهای مبارزه تن به تن مدرن به کار میرود. گرفتن عناصر عملی از هر روش مبارزه و تبدیل آنها به یک روش شخصی، چیزی است که سبک جیت کوندو آموزش میدهد. حفظ انعطاف در مبارزه و خشک و قابل پیش بینی نبودن حرکات به حرکاتی نرم و خودانگیخته منجر میشود. درک روشهای ملایم و خشن به مبارز این امکان را میدهد که در مراحل مختلف مبارزه خلاقانه عمل کند.

انواع هنرهای رزمی آسیایی که امروز مورد استفاده قرار میگیرند عبارتند از :

• دو (Do) : روش، شیوه، راه رسیدن به دیدگاه شخصی.
• جیتسو (Jitsu) : فنون و تکنیکها (در هنر مبارزه).
• آیکیدو (Aikido) : فن شجاعت و هماهنگی، هنری رزمی شامل قفل شدنها، حرکات سریع، پرتابها و هماهنگ سازی.
• آیکی جیتسو (Aikijitsu) : روشی مانند آیکیدو با تاکید بر تکنیک.
• بوجوتسو (Bujutsu) : هنرهای مبارزه در رده جنگجویان ژاپنی.
• بوشیدو (Bushido) : شیوه جنگجویانه.
• گوشین (Goshin) : دفاع شخصی (محافظت از بدن).
• گوشین جیتسو (Goshin Jitsu) : فنون دفاع شخصی.
• جودو (Judo) : ورزشی رزمی بر مبنای پرتاب کردن بدن به سمت مخالف و در زبان عامیانه "جا خالی دادن" و کنار کشیدن از ضربه حریف برای رسیدن به پیروزی. جودو در بین هنرهای رزمی ملایم قرار گرفته است.
• جوجیتسو (Jujitsu) : نوع دیگری از روش ملایم مبارزه شامل کنار کشیدنها و قفل شدنها.
• کاراته (Karate) : روش مبارزه با دست خالی و شامل ضربه های سریع دست و پا.
• کمپو (Kempo) : روش مشت زنی.
• کندو (Kendo) : ورزش شمشیر زنی ژاپنی.
• تای کوون دو (Tae Kwon Do) : روش مبارزه کره ای شامل ضربه ها و به معنی روش استفاده از دست و پا.

ده سال بی رقیب

Regina Halmich
رگینا هالمیش (Regina Halmich) بهترین بوکسر زن جهان جشن قهرمانی ده ساله خود را در سالن Nancyhalle شهر خود یعنی Karlsruhe آلمان برپا کرد.

این بوکسر 28 ساله توانسته است تا از مقام قهرمانی خود 10 سال دفاع کند و بدون شکست باقی بماند. به گفته خود خانم رگینا این ده سال، سختترین سالهای زندگیش بوده اند. او حالا که به گذشته اش نگاه می کند، می تواند نفسی راحت بکشد و جشن کوچکی بگیرد، این مطلب را رگینا هالمیش در جشنی که برای او در Nancyhalle ترتیب داده اند می گوید.

بوکسوگرافی
رگینا هالمیش در سال 1976 در شهر کارلسروهه (Karlsruhe) آلمان بدنیا آمد. بعد از دوران مدرسه و تحصیلش، او منشی یک وکیل دادگستری شد، اما در سال 1993 این شغل را کنار گذاشت و به سمت ورزش بوکس رفت و توسط Torsten Schmitz و تحت مربیگری Klaus-Peter Kohl به تمرین بوکس پرداخت. در آن زمان او در رده سبکترین وزن یا همان مگس وزن (Flyweight) بوکس می کرد.

در ماه آپریل 1994 او اولین مسابقه رسمی خود را با Finie Klee هلندی انجام داد که در آن موفق شد تا حریف خود را در پنج راند البته با احتساب امتیاز شکست دهد. در ماه های بعدی همان سال او توانست مسابقات دیگری را انجام دهد که البته تمامی آنها با برد پشت سر گذاشت.

در ماه نوامبر همان سال، یکی از مهمترین مسابقات او انجام شد. در آن مسابقه او برابر Cheryl Robertson انگلیسی بر سر عنوان قهرمانی اروپا (در رده مگس وزن) قرار گرفت که توانست در ده راند با احتساب امتیاز، رابرتسون را شکست دهد. بردهای او همچنان ادامه داشت تا اینکه در اول آپریل 1995 در لاس وگاس آمریکا از Yvonne Trevino شکست خورد. گرچه او حریف خود را یکبار به زمین انداخته بود اما جراحت زیاد صورت رگینا باعث شد تا حریف آنرا در راند دهم ناک آوت (KO) کند و عنوانش را بدست آورد.

در ماه جون (June) همان سال، او توانست با غلبه بر Kim Messer، دوباره مقام قهرمانی را از آن خود کند.


رگینا هالمیش در حال مبارزه
در سالهای بعد او مسابقات بسیاری بر سر مقام خود و عناوین دیگر انجام داد که در هیچکدام شکست را نپذیرفت. آخرین مسابقه او در 16 آپریل سال جاری (2005) برابر Hollie Dunaway بوکسور آمریکایی بود که توانست او را در شهر Magdeburg آلمان در ده راند با احتساب امتیاز شکست دهد و از عنوان خود دفاع کند.

آن مسابقه چهل و نهمین مسابقه مشت زنی رگینا بشمار میرفت. از این 49 مسابقه، او فقط یک شکست را از آن خود کرده است.

افتخارات
رگینا هالمیش همچنین در سالهای 1996، 1997، 1999 و 2003 توانست عنوان "هرم طلایی" یا همان Goldene Pyramide که به بهترین ورزشکار (زن) سال آلمان داده می شود را بدست آورد.

او همچنین از طرف فدراسیون جهانی بوکس زنان چندین بار به عنوان بهترین بوکسر معرفی شده است.

زنی خیرخواه
گرچه رگینا در رینگ خانمی خشن به نظر می رسد، اما او بانویی خیرخواه است. او همه ثروتی که از مسابقات و شغل خود بدست آورده را خرج خود نکرده و بخشی از آنرا تحت دو پروژه برای کمک به کودکان فقیر و بی سرپرست و کمک به از بین بردن بیماری ایدز اختصاص داده است.

محمدعلى کلى خواستار نظارت بیشتر بر روى مسابقات بوکس شد، ایرنا

تهران ، خبرگزارى جمهورى اسلامى ۲۱ / ۰۶ / ۸۳
"محمد على کلى "بوکسور مسلمان حرفه اى و قهرمان سابق بوکس سنگین وزن
حرفه اى جهان از مقامات دولتى آمریکا خواست که که نظارت بیشترى بر روى
مسابقات بوکس به عمل اورند و این ورزش را از آلودگى و سوء استفاده هاى
مالى که به صورتى وسیع ان را در بر گرفته نجات دهند .
به گزارش خبرگزارى فرانسه از واشنگتن ، محمد على روز پنجشنبه گذشته
در مجلس نمایندگان آمریکا حاضر شد و در کمیسیون فرعى بازرگانى مجلس هشدار
داد که در ورزش بوکس فساد و سوءاستفاده مالى پدیده اى رایج است .
وى تاکید کرد که به خصوص بوکسورهاى جوان در اغلب مواقع به دام
سودجویان و فرصت طلبانى که در قالب دلال مسابقات با انها وارد معامله مى-
شوند، مىافتند.
محمد على کلى یاداور شد که ورزش بوکس براى بسیارى از بوکسورهاى جوان
منبع درامد سرشار تلقى مىشود و اغلب این جوانان براى پولدار شدن و براى
مشهور شدن به بوکس به ویژه بوکس حرفه اى روى مىاورند اما در این راه در
دام دلالان سودجو مىافتند .
به عنوان چاره جوئى وبرخورد با این مشکل، محمد على پیشنهاد داد که
یک آژانس ویژه بوکس دائر شود و همه امورى که مستقیم و یا غیر مستقیم
در ارتباط با این ورزش انجام مىگیرد تحت کنترل و نظارت دقیق و موشکافانه
این نهاد قرار گیرد تا از این طریق جلوى سوء استفاده هاى کلانى که غالبا"
در راه ترتیب یافتن مسابقات بوکس انجام مىگیرد،گرفته شود.
محمد على از اینکه تا این تاریخ هنوز هیچ اقدامى موثر در این زمینه
به عمل نیامده ، انتقاد کرد .
 

محمد على۲۰ سال پیش با ورزش بوکس حرفه اى خداحافظى کرد اما همچنان
از او به عنوان سرشناس ترین و شناخته شده ترین بوکسور جهان یاد مىشود .
در ده سال اخیر مجلس نمایندگان آمریکا دو مصوبه در خصوص اصلاح قوانین
بوکس در کشور به تصویب رسانده است که یکى از انها که در سال۱۹۹۶ به
تصویب رسید مربوط به سلامت و تامین جانى بوکسورهاى حرفه اى است .
مجلس نمایندگان در سال۲۰۰۰ هم قانون شفاف عمل کردن در قراردادهاى مالى
مسابقات بوکس را به تصویب رساند. این قانون به نام "محمد على " ثبت شده
است .

مرگ افسانه بوکس آلمان

اشملینگ در حال مبارزه با لویس
قهرمان افسانه ای ورزش آلمان، مکس اشملینگ (Max Schmeling) درگذشت.

قهرمان بوکس آلمان روز دوم فوریه در سن 99 سالگی در شهر هولنشتدت دار فانی را ودا گفت. به همین خاطر مراسم یادبودی توسط دفتر ریاست جمهوری آلمان در روز 24 فوریه برگذار خواهد شد که در آن رییس جمهور این کشور یعنی هورست کهلر (Horst Koehler) نیز شرکت خواهد کرد.

بیوگرافی
ماکس اشملینگ 28 سپتامبر 1905 در شهر کوچک لوکوو به دنیا آمد. او از سال 1930 تا 1932 قهرمان سنگین وزن بوکس جهان بود. بزرگترین موفقیت او ناکاوت (KO) کردن قهرمان بوکس جهان در سال 1936 یعنی جو لویس (Jo Louis) در شهر نیویورک بود. در آن زمان اشملینگ موفق شد لویس را در خانه خود جلوی بیش از 40 هزار تماشاگر در دوازده راند از پای در آورد. پس از آن مسابقه، اشملینگ برای مردم آلمان تبدیل به یک قهرمان افسانه ای شد.

از 70 رقابتهایی که او در رینگ انجام داده بود 56 بار پیروز میدان شده بود، که این آمار برای یک بوکسر حرفه ای آماری موفق بشمار می رود. از دیگر افتخارات او می توان به ثبت نام او در "سالن افتخارات" (Hall of Fame) بوکس جهان در سال 1991 اشاره کرد.

قربانی سیاست

پس از اینکه او به یک قهرمان افسانه ای تبدیل شد، هیتلر از او جهت تبلیغ رژیم خود استفاده کرد و او مجبور شد تا در کنار هیتلر چاى بنوشد. اما از طرفی دیگر اشملینگ تا لحظه مرگ مربى و مدیر یهودى اش، جو یاکوب در سال 1939 در کنار او باقى ماند و در شب آتش زدن اماکن مذهبى یهودیان در آلمان، دو جوان یهودى را مدتها در خانه اش پنهان کرد. به همین دلیل امروزه در نوادای آمریکا، روز 6 دسامبر، روز ماکس نام گذاری شده است.

خیرخواه
بعد از جنگ جهانی دوم و محبوب شدن بیشتر اشملینگ، وضیعت اقتصادی او به حدی خوب شده بود که توانست بخش عمده ای از شرکت کوکا کولا را بخرد. و بعد از آن او درصدد راه اندازی یک سازمان خیریه بر آمد تا به کودکان مریض و بی سرپرست کمک کند.

او همچنین مبلغ زیادی را به لویس (حریف خود) کمک کرد تا او را از شرایط بحرانی مالیی که آن زمان گرفتارش بود نجات دهد. پس از مرگ لویس در سال 1981، اشملینگ همچنین مبلغ قابل توجهی را به همسر او کمک کرد تا مراسم درگذشت او را برگزار کند.

انواع هنرهای رزمی آسیایی که امروز مورد استفاده قرار میگیرند عبارتند از :

• دو (Do) : روش، شیوه، راه رسیدن به دیدگاه شخصی.
• جیتسو (Jitsu) : فنون و تکنیکها (در هنر مبارزه).
• آیکیدو (Aikido) : فن شجاعت و هماهنگی، هنری رزمی شامل قفل شدنها، حرکات سریع، پرتابها و هماهنگ سازی.
• آیکی جیتسو (Aikijitsu) : روشی مانند آیکیدو با تاکید بر تکنیک.
• بوجوتسو (Bujutsu) : هنرهای مبارزه در رده جنگجویان ژاپنی.
• بوشیدو (Bushido) : شیوه جنگجویانه.
• گوشین (Goshin) : دفاع شخصی (محافظت از بدن).
• گوشین جیتسو (Goshin Jitsu) : فنون دفاع شخصی.
• جودو (Judo) : ورزشی رزمی بر مبنای پرتاب کردن بدن به سمت مخالف و در زبان عامیانه "جا خالی دادن" و کنار کشیدن از ضربه حریف برای رسیدن به پیروزی. جودو در بین هنرهای رزمی ملایم قرار گرفته است.
• جوجیتسو (Jujitsu) : نوع دیگری از روش ملایم مبارزه شامل کنار کشیدنها و قفل شدنها.
• کاراته (Karate) : روش مبارزه با دست خالی و شامل ضربه های سریع دست و پا.
• کمپو (Kempo) : روش مشت زنی.
• کندو (Kendo) : ورزش شمشیر زنی ژاپنی.
• تای کوون دو (Tae Kwon Do) : روش مبارزه کره ای شامل ضربه ها و به معنی روش استفاده از دست و پا

شاید من یک حیوان وحشی باشم

Mike Tyson
مایک تایسون را همه میشناسند. بوکسور سنگین وزن جهان که حالا برای خودش یکه تازی می کند و سالها رقیبی در بوکس نداشت. خودش در این باره می گوید "من می خواهم ورزش کنم و با بوکس قدرتم را نشان دهم".

شاید بسیاری از شما از افتخارات و عناوین ورزشی تایسون مطلع باشید اما بد نیست کمی هم از روحیه، خصوصیات و ماجراهای زندگی او از زبان خودش بشنوید،

30 ژوئن 1966 : متولد نیویورک بروکلین، فرزند لورنا تایسون و جیمی کیرپاتریک.

1978 : به خاطر یک دعوای خیابانی در سن 12 سالگی دستگیر شد.

1982 : از دبیرستان Catskill اخراج شد.

1986 : وقتی کاسه سر رقیبم را خورد می کردم دوستانم لذت میبردند.

فوریه 1996 : بعضی وقتها که می خواهم بلایی سر کسی نیاورم خودشان هستند که نمی گذارند و می خواهند دماغشان با مغزشان قاطی شود.

9 فوریه 1988 : مایک با Robin Givens که یک هنرپیشه بود ازدواج کرد.

مارس 1988 : آزادی واقعی در متعلق نبودن به هیچ جا و هیچ کس است، وقتی بی پول ترم آزادترم. میدانید بعضی وقتها چیکار میکنم ؟ یک کلاه اسکی سرم میگذارم، لباسهای کهنه و مندرس میپوشم و به خیابان میروم و حتی گاهی اوقات گدایی هم میکنم.

1988 : من مسابقه دادن با مردم و ناک اوت کردن آنها دوست دارم، واقعا" عاشق اینکار هستم. بهترین جشن برای من زمانیست که به حریفم حمله میکنم و البته از هر حمله ای هم استقبال می کنم. جنگیدن بدون هیچ سلاحی! من فقط می خواهم او را شکست دهم، ان هم به بهترین شیوه!


1955 پیروزی بر Peter McNeeley
1988 : هنگامی که با کسی مبارزه میکنم و او را شکست میدهم دلم میخواهد قلبش را از سینه بیرون بکشم و به همه نشان بدهم.


می 1988 : در یک حادثه رانندگی دندانهایش آسیب جدی دید تا حدی که 183 هزار دلار بعد از این تصادف برای ترمیم دندانهایش هزینه کرد.

17 ژوئن 1988 : روبین همسرش از او به خاطر رفتار خشونت آمیزش به دادگاه شکایت کرد و از او جدا شد.

ژوئن 1988 : همه آنهایی که فکر می کنند که من به خاطر قدرت بدنی بالایم میتوانم سر روبین را له کنم اشتباه می کنند، چون که انگشت من هم به او نخورده.

27 ژوئن 1988 : مایک در زمان 91 ثانیه موفق شد Michael Spinks را ناک اوت کند، چند روز پس از این ماجرا او با اتومبیل BMW خود با یک درخت تصادف شدیدی کرد که البته روزنامه دیلی نیو یورک آن را یک اقدام به خودکشی تلقی کرد.

تا اوایل سال 1992 مایک به زندگی کجدار و مریض خود ادامه میداد و هر از چند گاهی حریفانش را به طرز بدی از دور خارج می ساخت.

26 مارس 1992 : وی به 6 سال زندان محکوم شد چرا که ظاهرا" خدمتکارش را به قصد کشتن کتک زده بود که البته در سال 1995 از زندان آزاد شد.

1998 : سالهای عمر او یکی پس از دیگری در مسابقات گوناگون و مصدومیت های متعدد میگذشت. خودش می گوید "می دانم که زندگی ام رو به سراشیبی افتاده و آینده ای ندارم، همه زندگی ام در این راه خلاصه شده، هیچوقت نمی توانم مثل مردم عادی در جامعه زندگی کنم".

اکتبر 1998 : نکته جالب اینجاست که خانمها فکر میکنند زندگی با من باید بسیار جالب باشد و آدم شوخ و با مز ه ای هستم. منتها این خانمها نمی دانند من وقتی عصبانی میشوم چطور میتوانم آنها را زیر دست و پا له کنم ( با خنده فراوان).

5 فوریه سال 1990 : مایک به خاطر حمله به 2 نفر موتور سوار به 2 سال زندان محکوم شد.

24 ژوئن 2000 : در Lou Savarese داور مسابقه را به علت سوت زدن به منزله توقف بازی، ناک اوت کرد.


1997 هنگامی که گوش حریف خود را گاز گرفت
14 سپتامبر 2000 : مدتیست که استفاده از دارو را برای کاهش خشونتم شروع کردم؛ که وقتی عصبانی میشوم بقیه را نکشم . این مساله مرا اذیت می کند، بعضی وقتها واقعا" نمیخواهم اینطوری شود. حتی وقتی می خواهم با مردم ارتباط داشته باشم آنها همیشه نگران این هستند که مبادا به آنها صدمه بزنم. شاید این واقعیت داشته باشد که من یک حیوان وحشی هستم، به همین خاطر مردم میخواهند یک حیوان وحشی را در قفس تماشا کنند.


20 اکتبر 2000 : مایک توانست اندرو گولوتا (Andrew Golota) را شکست دهد. پس از این مسابقه از سوی مسوولان فدراسیون بوکس مجبور شد که آزمایش تست دوپینگ و ماری جوانا بدهد که جواب آن هم مثبت بود.

20 ژانویه 2002 : حضور در یک کنفرانس مصبوعاتی به همراه لنوکس لوییس (Lennox Lewis) و باز هم کری خوانی های همیشگی!

1 می 2002 : در یک کنفرانس مطبوعاتی دیگر در خوص عقاید و باورهای مذهبی اش صحبت کرد و اینگونه گفت "من به دنیا نیامده ام که مطابق میل مردم جامعه زندگی کنم، هر کسی میتواند عقاید خودش را داشته باشد. من یک مسلمان هستم اما مطمئن نیستم که مثلا مسیح مرا دوست میدارد یا نه ... هیچیک از مسیحیهای اینجا ما را دوست نمی دارند مخصوصا" من که هم سیاه کثیف هستم و هم خشن. آنها به دلایل واهی مرا به زندان می اندازند و در موردم مقاله های وحشتناک مینویسند . آنگاه یکشنبه ها به کلیسا می روند و دعا می خوانند و از مسیح میخواهند که زوردتر بیاید، آنها نمی دانند حتی اگر مسیح هم بیاید این دیوانه ها او را دوباره میکشند!"

13 ژانویه 2003 : از همسر دومش مونیکا جدا شد در حالیکه از وی 2 فرزند داشت.

اکتبر 2004 : "من هیچ جایی برای زندگی ندارم" ، این جمله ای بود که در صحبت با یک خبرنگار عنوان کرد و البته مدتی بعد به علت منازعه و پس از دعوا راهی زندان شد!

این مروری کوتاه بود بر زندگی مایک تایسون بوکسور مسلمان و سیاه پوست آمریکایی که در زندگی شخصی اش جز خشونت چیز دیگری نبوده، خوی وحشیگری او هیچگاه تغییر نخواهد کرد و همین از او یک بوکسور قدرتمند ساخته؛ کسی که رقبایش از مواجهه با او وحشت دارند.

سایه خیال

  این مشخصات شما را به یاد چه کسی می اندازد؟
مردی با ابروهای گره کرده و نگاهی تهدید کننده با ته سیگاری که انگار بین لبهایش چسبیده ؛ با یک کلاه کابویی که لبه آن نیمه کج به سمت پایین کشیده شده و پانچوی کثیفی که همیشه به تن دارد و یک شیشلول خوش دست روغن کاری شده که در تاریکی هم برق می زند!
مواظب باشید! وای به حال شما حتی اگر به اسبش توهین کنید!
چه گفتید؟ هنوز هم نمی شناسیدش! کمی فکر کنید. خودشه! کلینت ایستوود در تریلوژی جاویدان سرجیو لئونه!